
| Menu | |
|
poniedziałek 17.11.2025 |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
|
|
wtorek 18.11.2025 r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
|
|
środa 19.11.2025 |
Śniadanie
II Śniadanie 1 .Serek homogenizowany z Piątnicy waniliowy - 150g ( 7)- mleko, śmietanka, cukier, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych, /* mus owocowy
Obiad 1.Potrawka z indyka-90g- filet z indyka,cebula,czosnek,olej rzepakowy,papryka czerwona,papryka mielona,pieprz,kurkuma,mleczko kokosowe(miąższ kokosowy75%,woda).
4.Napar owocowy-100-150ml - mieszanka kompotowa((śliwki bez pestek,czerwona i czarna porzeczka,wiśnia b/pestek,truskawki),cukier/miód
|
|
czwartek 20.11.2025 |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
|
|
piątek 21.11.2025 |
Śniadanie
6.herbata rooibos – 100 ml
II Śniadanie 1.Mus owocowy TYMBARK – 120 g – jabłko, brzoskwinia /* pomarańczowy
Obiad
.
|
|
|
|
v

76-031 Mścice
ul. Szkolna 1b