Menu | |
Poniedziałek 25.11.2024 |
Śniadanie
3.Pasta parówkowa-30g- Mięso z szynki wieprzowej, sól, przyprawy,susz z aceroli (owoców Malpigii granatolistnej), aromaty naturalne.
II Śniadanie
morele,ksylitol,błonnik kukurydziany,węglan sodu,aromaty,sól morska /*bio mąka pszenna,bio cukier trzcinowy,bio tłuszcz kokosowy,sól
Obiad
ocet,sól,cukier,przyprawy,aromat),cukier,sól,przyprawy,przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA),regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
|
WTOREK 26.11.2024r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
|
ŚRODA 27.11.2024r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
przyprawy,ekstrakt przypraw,przeciwutleniacz-kwas askorbibnowy,koncentrat buraka czerwonego,azotyn sodu),mleczko kokosowe(miąższ kokosowy75%,woda) |
CZWARTEK 28.11.2024r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
|
PIĄTEK 29.11.2024r. |
Śniadanie
.
II Śniadanie
Obiad
3.Mizeria z ogórków(7)-50g- ogórek świeży,cebula szalotka,szczypior,jogurt(mleko,białka mleka,żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobaccillus acidophilus i Bifidobacterium lactis.).
* Zamienniki dla dzieci z alergią |
76-031 Mścice
ul. Szkolna 1b